tiistai 29. heinäkuuta 2014

Iloinen synttäritär
Tänä kesänä on vietetty synttäreitä moneen kertaan. Ensimmäiset juhlat olivat jo kesäkuussa ja viimeiset heinäkuun lopulla.
Synttärimekko on muodostunut tavaksi, vaikka viime vuonna se meinasi jäädä. Onneksi kesäyöt ovat valoisia. Niin, siis tällä kertaa mekko oli kyllä ihan ajoissa valmis ja tyttären kanssa se yksissä tuumin suunniteltiin. Tai tytär aika pitkälle. Hän valitsi kankaat ja mallin. Hiukan ehkä sain vaikuttaa siihen missä järjestyksessä ovat :) (Malli mekkotehtaan)
Helman ihana heppakangas tuli ystävältä kirjeessä. Kiitos siitä! Se riitti juuri tuohon helmaan ja määräsi mekon leveyden.
Iloinen mekko tuli, vai mitä?

Nyt kaiken juhlinnan jälkeen täällä pohditaan kuinka pitkä on jouluun ja seuraaviin synttäreihin...

5 kommenttia:

 1. Ihana mekko ja lapsi, onnea! Hyvä värisilmä tytölläkin, äitiinsä tullut :)

  VastaaPoista
 2. Juu, lapset on aika ennakkoluulottomia värien ja kuosien yhteensopivuuden suhteen.. Laitoin tota pinkkiä vähän lisäksi joka väliin :) Pinkin lisäämisestä ei ole tullut vielä vastaan sanomista :)

  VastaaPoista
 3. Tuolla jo toisaalla kommentoinkin, mutta ihailen tapaasi tehdä asioita. Sinulla on kyllä silmää ja taiteellisuutta. Mekko on todella hieno ja persoonallinen.

  VastaaPoista
 4. Tämä on tosi hieno, ihana viirinauhakin kuvissa!

  VastaaPoista
 5. Kiitosta vaan. Ihana kun kommentoitte :) Siitä saa energiaa taas tehdä ilolla uusia juttuja :) Viirinauhat on tehty sellaisista näytetilkuista, joita mummu oli saanut lahjoituksena kokonaisen jätesäkillisen. Nuo näytetilkut ovat muuten sellaisenaan ollut tytön suosikki "leluja" tämän kesän! (Tilkut ovat pääsääntöisesti jotain tekokuitua, ei niistä mitään "oikeaa" oikein voi ommella).

  VastaaPoista