tiistai 10. joulukuuta 2013

tyllihame












Näin Eurokankaassa ihanaa roosaa tylliä. Ajattelin, että teempä hameen josta tyttö ainakin tykkää. 
No ei se nyt ihan niin mennyt. Tyttäreni ei meinaan ole mikään murrettujen sävyjen ystävä. Kun kysyin, että onko kiva, hän siihen, että joo…. Loviisalle (ystävänsä, jolla on hillitty väriskaala vaatteissa).  No kyllä tämä päälle kelpasi kumminkin. 
Ja hyppyhameena ehdoton :) 

Tälle hameelle ompelin paidankin kaveriksi. Yleensä en ompele mitään settejä, mutta tytön vaatekaapissa ei yksinkertaisesti ollut mielestäni yhtään paitaa joka edes jotenkin matsaisi. Olisin mielelläni tehnyt jonkun yksivärisen. Kangas varastossa olisi ollut ruskeaa, joka olisi ollut hyvä, mutta en keksinyt miten saisin tytölle sen päälle. No nyt keksin.. pikkuinen my little ponyn kuva johonkin. Ystäväni vinkki, joka pitäisi ottaa käyttöön. 

Hameessa en käyttänyt kaavaa, leikkelin vaan. Hmm.. lopputuloksena, ehkä hiukan liikaakin tylliä. Paita on jonkun peruskaavan mallilla tehty. Hieman pitsiä lisäsin kaula-aukkoon ja hihansuihin. Tyllikoriste on paidassa kiinni sellaisella käsin ommeltavalla nepparilla. Sen saa sitten pesun ajaksi kätevästi irti.

Vihdoinkin keksin käyttää kamerassa tuota sarjatulisäätöä. Sain vilkkaasti liikkuvasta mallista heilahtamattomia kuvia (aika monta).



2 kommenttia:

  1. ihanat värit ja upea toi paidan kangas <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.. Nyt vasta huomasin kommentin. Paita on tehty kirpparilta löytämästäni aikuisten paidasta :) Ostin paidan juurikin kankaan vuoksi.

      Poista